5 inbraakbeveiligingstips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

5 inbraakbeveiligingtips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

5 inbraakbeveiligingstips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

Leestijd: 2 minuten

5 inbraakbeveiligingstips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

In vakantieperiodes wil het nog weleens voorkomen dat een bedrijf leeg staat. Het is dan zaak om voldoende aandacht aan de bedrijfsbeveiliging te besteden. Doe je dit niet, dan is het bedrijf een prooi voor inbrekers. Maar hoe regel ik de bedrijfsbeveiliging tijdens mijn vakantie dan? Om op deze vraag antwoord te krijgen, ontvang je je bij deze 5 inbraakbeveiligingstips om als bedrijf de vakantieperiode door te komen:

1: Koop een alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging begint bij het aanschaffen van een goed beveiligingssysteem. En wat is er dan beter dan een systeem dat gebruikmaakt van een alarm? Het fijne hiervan is dat er bijvoorbeeld een mogelijkheid is tot alarmopvolging. KVA Beveiliging zorgt er namelijk voor dat er mensen naar het bedrijf toegaan wanneer het alarmsysteem is afgegaan. Deze controle is uiterst waardevol.

2: Plaatsing hekwerk

Het lijkt een simpele optie, maar de plaatsing van een hekwerk is vaak effectiever dan je in eerste instantie denkt. Het straalt richting inbrekers uit dat er aandacht is besteed aan de beveiliging. Bovendien verkleint het de kans dat inbrekers ook weer makkelijk weg kunnen komen. Vluchtroutes worden beperkt. Al met al word je als bedrijf zo een veel minder aantrekkelijke prooi voor mogelijke inbrekers.

3: Surveillance inschakelen

Surveillance is van oudsher een effectieve methode om inbraken tegen te gaan. Wat deze tip echter tegenwoordig nog meer waardevol dan ooit maakt, is dat je tegenwoordig mobiele surveillance kunt inschakelen. Een surveillant doet dan bepaalde controlerondes, in plaats van dat je permanent iemand moet inhuren om 24 uur per dag en 7 dagen per week het bedrijf te beveiligen.

4: Juiste lichtinstallatie

Als er iets is waar inbrekers verder een hekel aan hebben, is het wel licht. Bij vakantie tips voor bedrijfsbeveiliging mag het aanraden van zoveel mogelijk licht dan ook zeker niet ontbreken. Zorg ervoor dat er felle lampen staan gericht op de meest gebruikte toegangswegen van je bedrijf. Zo maak je het direct al een stuk minder aantrekkelijk om op die wijze het bedrijf binnen te geraken.

5: Kwaliteitssloten op alle deuren en ramen

En de laatste van de vakantie tips voor bedrijfsbeveiliging bestaat uit het plaatsen van kwaliteitssloten op alle deuren en ramen. Weet je zeker dat er op werkelijk alle ramen en deuren een kwalitatief hoogstaand slot is geplaatst? Er hoeft zich namelijk maar één zwakke plek binnen de bedrijfsmuren te bevinden en de inbrekers kunnen toeslaan. Goede sloten bieden een effectief verweer tegen de pogingen van potentiële inbrekers.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatieve bedrijfsbeveiliging tijdens je vakantie? En wil je alles te weten komen over alarmopvolging, surveillance en overige zaken die met beveiliging te maken hebben? Laat het KVA Beveiliging dan nu weten.

We gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken hoe we jouw bedrijf gedurende de vakantieperiode optimaal kunnen beveiligen. Voor een overzicht van de mogelijke kosten die hierbij komen kijken, kun je direct een offerte aanvragen.

Voor meer informatie of vragen over de bedrijfsbeveiliging kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.