Alarmopvolging

Alarmopvolging

Wat is alarmopvolging?

KVA Beveiliging verzorgt 24 uur per dag en 7 dagen per week de opvolging van alle meldingen van uw alarmsysteem. Onze professionele werkwijze leidt tot een zeer snelle responstijd na een melding. Wij zijn werkzaam in een relatief klein gebied. We zijn in het bezit van meerdere auto’s, die allemaal uitgerust zijn met GPS en met een app die ervoor zorgt dat u alles direct per mail ontvangt.

“Neem geen onnodige risico’s en laat onze beveiligers van de mobiele surveillance dag en nacht uw alarmmeldingen afhandelen.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Na een melding controleert onze surveillantendienst uw woning en nemen zij de benodigde maatregelen. Zij zorgen ervoor dat alles wordt gecontroleerd en wij er zeker van zijn dat al uw ramen en deuren gesloten zijn. Indien nodig schakelen wij direct de politie in ter plaatse. Toch een rake inbraak in uw woning? Dan zorgen wij voor het afdichten van glasschade, vervangen van sloten en het dichtschroeven van deuren via onze partners. Ook zorgen wij in samenwerking met de politie ervoor dat al het bewijsmateriaal veilig wordt gesteld. Wij begrijpen dat dit op dat moment een zeer onprettige ervaring is, daarom blijven aanwezig totdat alles veilig is en u volledig op de hoogte bent.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.