Collectieve surveillance

Collectieve surveillance

Wat is collectieve surveillance?

Steeds vaker kiezen buurtwachten en stichtingen ervoor om risicogevoelige buurten en woningen te laten beveiligen door een beveiligingsbedrijf.

Er komt dan een vorm van collectieve beveiliging tot stand. Collectieve beveiliging bestaat uit het permanent toezicht houden op een huis of buurt. Het idee van collectieve surveillance in een beperkt gebied raakt in opmars. KVA heeft een sterke marktpositie met een goede naam op het gebied van collectieve surveillance.

“Het systeem van collectieve surveillance in een beperkt gebied is zeer succesvol en werkt uitstekend tegen diefstal en handjeugd.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Bij collectieve surveillance houden onze surveillanten uw huis goed in de gaten. De surveillanten rijden op verschillende tijdstippen door uw buurt. Zij inspecteren alle huizen die zijn aangesloten bij de collectieve beveiliging.

Wanneer de surveillant, tijdens de dienstverrichtingen, geconfronteerd wordt met een verdachte of met bijzondere omstandigheden zal er direct actie worden ondernomen. De surveillant schakelt direct de plaatselijke politie in voor een eventuele aanhouding. Hoe meer woningen in een bepaald gebied participeren, hoe lager de vaste kosten voor de beveiliging. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.