Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging

Bij KVA Beveiliging kunnen we vertrouwen op onze professionele beveiligers die de veiligheid van jouw hotel waarborgen. Ze zorgen er niet alleen voor dat het hotel goed beveiligd is, maar ze creëren ook een gastvrije en comfortabele sfeer voor zowel gasten als medewerkers. Onze beveiligers zijn het vriendelijke en behulpzame aanspreekpunt waar gasten naar op zoek zijn bij aankomst.

Bij KVA Beveiliging begrijpen we dat hotelbeveiliging een essentieel onderdeel is van objectbeveiliging.

Werkzaamheden van KVA bij hotelbeveiliging

KVA Beveiliging verzorgt op maat gemaakte hotelbeveiliging, waarbij de beveiligingstaken worden afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van ieder hotel. Onze beveiligers worden ingezet voor diverse taken, waaronder:

  • Het uitvoeren van surveillancerondes met speciale aandacht voor brandpreventie en veiligheid, zowel binnen het hotel als in de omgeving.
  • Professioneel ontvangen en informeren van hotelgasten.
  • Toegangscontrole uitvoeren.
  • Adequaat reageren op calamiteiten.
  • Nachtelijke receptie- en receptiewerkzaamheden.
  • Openings-, brand- en sluitrondes verzorgen.

Hotelbeveiliging van KVA

Bij KVA Beveiliging staan we klaar om samen te werken en jouw beveiligingsbehoeften aan te pakken, gebaseerd op onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van hotelbeveiliging.

Wij zijn jouw betrouwbare veiligheidspartner. Samen stellen we een doeltreffend beveiligingsplan op en denken we actief mee over de kosten en de planning.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.