Vastgoedbeveiliging

Vastgoedbeveiliging

Wat is vastgoedbeveiliging?

In Nederland hebben wij te maken met een structureel leegstandprobleem. Leegstand vastgoed brengt daarbij de nodige risico’s met zich mee. Het doet afbreuk aan de representativiteit van een gebouw, en de leefbaarheid van de omgeving. Daarnaast hebben we ook weer te maken met overvolle vastgoed panden en terreinen, waar u of uw huurders naar mate geen controle meer over hebben.

Zonde, want die controle is natuurlijk wel nodig. KVA Beveiliging is de partij die u hier volledig kan in ontzorgen. Alle panden en huurders komen centraal bij één beveiligingsbedrijf, welke zowel het aanspreekpunt is als de veiligheid waarborgt. Ook wanneer u leegstaande panden heeft, kunnen wij ons antikraakplan toepassen, zodat de veiligheid gewaarborgd blijft.

“Alle panden en huurders komen centraal bij KVA. Wij zijn zowel het aanspreekpunt als diegene die de veiligheid waarborgt.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Voor vastgoedbeveiliging zijn er natuurlijke vele manieren van beveiligen. KVA Beveiliging doet dit door middel van mobiele surveillance, permanente bewaking, camerabewaking, cameramasten en spandoeken.

Externe controlerondes middels mobiele surveillance. KVA zet op verschillende tijden surveillanten in om rondes te lopen. Verdachte situaties zullen direct worden gemeld door de surveillant aan het noodnummer van KVA en/of 112. Eventueel en indien gewenst kan KVA zorgdragen voor een noodoplossing bij vandalisme. De keuze hiervoor kan per situatie worden afgestemd. Na verloop volgt er een rapportage met feiten, foto’s en verrichte handelingen.

Permanente bewaking. Heeft u risicovolle objecten en wilt u deze graag permanent bewaken? Dan is het mogelijk om 24/7 een beveiligingsbeambte van KVA in te zetten. Tijdens de weekenden, projecten, feestdagen of jaarwisseling loopt uw vastgoed extra gevaar. Met permanente bewaking hoeft u zich hier niet langer zorgen om te maken.

Camerabewaking. Altijd toezicht hebben op uw vastgoed? Dan regelen wij via onze installateurs een camerasysteem, welke geschikt is voor uw terrein en panden. Deze koppelen wij met de meldkamer van KVA, of zetten deze door naar een PAC.

Cameramasten. Voorkomen dat er materialen gestolen worden van uw terrein? Maak gebruik van cameramasten, welke 24/7 actief en opvallend aanwezig zijn.

Spandoeken. Plaats een groot doek waarop staat aangegeven dat het terrein wordt beveiligd. Heeft u een vastgoed terrein waar dagelijks activiteit is? Dan plaatsen wij borden om uw terrein en stickers op uw deuren.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.