Alarmopvolging

Alarmopvolging

Wat is alarmopvolging?

KVA Beveiliging verzorgt 24 uur per dag en 7 dagen per week de opvolging van alle meldingen van uw alarmsysteem en alle extra aangesloten systemen. Alarmopvolging beperkt zich niet enkel tot de inbraakmeldingen. Wij komen ook ter plaatsen bij storingsmeldingen, brandmeldingen, klimaatbeheersingssystemen en koelinstallaties. Onze mobiele surveillance controleert alles keurig na. Cameratoezicht bij een bouwterrein is ook mogelijk. Indien er zich onbevoegde personen vertonen op het terrein wordt er vrijwel meteen een beveiligingsbeambte ter plaatse gestuurd. Vrijwel elk type (alarm / storings-)melding kan gecontroleerd worden door onze mobiele surveillance. Verder kan de mobiele surveillance op verzoek toegang tot een gebouw verlenen aan bevoegden personen en deze sluiten op verzoek.

“Wees voorbereid en laat onze beveiligers van de mobiele surveillance dag en nacht uw alarmmeldingen controleren.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Bij een melding voert de beveiliger een externe ronde uit om het gebouw te controleren op inbraaksporen en/of schade. Nadien voert hij een interne ronde uit en hij controleert het inbraakalarmsysteem om zo de oorzaak van het alarm te achterhalen. In het geval van een vals alarm wordt het systeem gereset en terug opnieuw ingeschakeld. Bij een rake inbraak nemen wij al het werk op ons. Nadat we met de politie al het bewijsmateriaal veilig hebben gesteld, ruimen wij alles op en repareren we zelfs uw raam of deur via onze partners. Onze meldkamer en beveiliger houdt u hiervan op de hoogte. Zodra het gebouw weer afgesloten wordt, zal de beveiliger het alarmsysteem resetten en weer inschakelen, zodat er de volgende dag weer veilig kan worden gewerkt.

Na elke alarmopvolging stelt de bewaker een digitaal rapport op, dit rapport wordt u direct per e-mail toegestuurd. Dit geeft u meteen alle informatie van wat onze beveiliger ter plaatse heeft gedaan en hoe de beveiliger het alarm heeft afgehandeld. Daarbij ziet u ook hoe laat de beveiliger ter plaatse was en vertrokken is, door middel van een GPS en bijgevoegde foto’s.

Onze beveiligers van de mobiele surveillance treden op als ‘Opgeleid Persoon NEN 2654-1 en -2’ en zijn daarom ook bevoegd om de brandmeldinstallaties te bedienen. Dit is uiteraard handig voor het dagelijks beheer bij storingsmeldingen en bij brandalarmen.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.