Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Wat is een mobiele surveillance?

Dankzij onze professionele werking kunnen wij onheil in een vroeg stadium bespeuren. Dit gebeurt op momenten waarop er in normale omstandigheden niemand aanwezig is, in de avond, de nacht, in weekenden en op feestdagen. Onze mobiele surveillancedienst signaleert en controleert alles en onderneemt de nodige acties uit vooraf gemaakte afspraken met u. De beveiligers van de mobiele surveillance zijn hiervoor getraind en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van de verschillende rondes en het behandelen van elk type brand-, storing- en alarmmelding.

“Optimale zekerheid, daar gaat het om.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

De beveiligers van de mobiele surveillance maken gebruiken van speciaal ontwikkelde software en een bijbehorende app. Hierin staan alle afspraken die wij met u hebben gemaakt. De beveiliger zal een digitaal rapport in de app opstellen, zodat u deze ontvangt wanneer de beveiliger zijn dienst heeft afgerond. Zo weet u in elk detail welke acties de beveiliger heeft uitgevoerd en of er nog andere bijzonderheden zijn geweest. KVA Beveiliging werkt daarbij samen met alle erkende meldkamers en installateurs, om zo storingen en meldingen alvast door te geven aan uw installateur.

Ook bij AD-hoc bijzonderheden kunt u ons direct bellen en wij komen meteen ter plaatse. Staat er een collega voor een dichte deur? Heeft u een brand of lekkage gehad en moet er ter plaatse een beveiliger op uw eigendommen letten? Bel ons gerust, en wij komen direct ter plaatse.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.