Receptiediensten

Receptiediensten

Wat zijn receptiediensten?

Zij begeleiden uw gasten en bezoekers, ze verwijzen deze door naar de juiste persoon of afdeling en ze houden de bezoekersregistratie keurig bij.

Daarnaast regelen zij al het binnenkomende telefoonverkeer en uw medewerkers kunnen bij hen terecht met vragen, boekingen, storingen of klachten. De receptionisten draaien mee in uw bedrijf en ze vullen uw facilitaire afdeling heel mooi aan. Zo wordt het een fijne en veilige aankomst voor uw medewerkers en bezoekers.

“De receptionisten/ gastvrouwen van KVA Beveiliging zorgen voor een gastvrije, vriendelijke en professionele ontvangst van uw klanten, relaties en bezoekers.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Onze beveiligers van de mobiele surveillance helpen u om brand- en inbraakrisico’s te verminderen. Nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten, controleren wij het volledige gebouw. Daarbij worden niet alleen de kantoren en de vergaderruimtes gecontroleerd, maar bijvoorbeeld ook de toiletten en de technische ruimtes. Tijdens deze ronde letten wij onder andere op voor brandgevaarlijke situaties zoals openstaande ramen en deuren, insluipers en onnodig brandende verlichting. In overleg met u kunnen onze beveiligers uiteraard ook aanvullende werkzaamheden uitvoeren tijdens deze brand- / sluitronde. Na afloop maakt de beveiliger een digitaal rapport op en kunt u meteen zien wat de bijzonderheden waren en welke acties er ondernomen zijn.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.