Over ons

Over KVA Beveiliging

Wij staan voor de puurste vorm van beveiliging en dienstverlening. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u paraat.

Uw partner in beveiliging

KVA Beveiliging werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf op een professionele manier uit. Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste.

Creëren van een ‘wij’ gevoel

Voor KVA is het van belang om een ‘wij’ gevoel te creëren, binnen en buiten uw bedrijf. Open communicatie, flexibiliteit en focus staan bij ons voorop. Wij gaan voor vertrouwen en nemen onze verantwoordelijkheid op sociaal, economisch en ecologisch niveau.

Visie

Wij gaan voor de lange termijn, en streven daarbij naar een duurzame relatie met onze klant. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn een must in onze werkwijze, en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. Wij zijn betrokken, toonaangevend, dichtbij en hebben passie voor de klant.

Missie

Onze klant zien wij als onze partner. Tijdens onze werkzaamheden worden zij volledig ontzorgt op het gebied van beveiliging en veiligheid. Wij helpen onze klanten hun ambities, veiligheid en keuzes waar te maken. Niet voor niets staan wij voor Kwaliteit, Veiligheid en Alertheid.