Over ons

KVA, lokaal en betrokken, met beveiliging op maat

Wij staan voor de puurste vorm van beveiliging en dienstverlening in ons regiogebied. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor u paraat. Wij zijn actief in: Bunschoten-Spakenburg, Eemdijk, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Amersfoort, Leusden, Vathorst, Soest, Soesterberg en Baarn.

Uw partner in beveiliging

KVA Beveiliging werkt met getrainde, gescreende en gediplomeerde beveiligers, en voert de beveiliging voor uw bedrijf op een professionele manier uit. Wij maken graag het verschil, denken mee in uw beveiligingsplan en gaan voor elke klant tot het uiterste.

Creëren van een ‘wij’ gevoel

Voor KVA is het van belang om een ‘wij’ gevoel te creëren, binnen en buiten uw bedrijf. Open communicatie, flexibiliteit en focus staan bij ons voorop. Wij gaan voor vertrouwen en nemen onze verantwoordelijkheid op sociaal, economisch en ecologisch niveau.

Uitgebreid gescreend

Ons personeel wordt uitgebreid gescreend voor de grijze pas, en bezitten over minimaal 2 jaar werkervaring en een MBO Beveiliger Niveau 2 diploma. Wij zijn het enige beveiligingsbedrijf in de omgeving die kiest voor lokaal en eigen opgeleid personeel. Daarbij ondertekenen zij een geheimhoudingsverklaring, en wordt er jaarlijks getraind op het leveren van kwaliteit, hospitality en het behouden van hun BHV en EHBO. Onze doelstelling is dat al ons personeel binnen een straal van 20 kilometer komt.

Visie

Wij gaan voor de lange termijn, en streven daarbij naar een duurzame relatie met onze klant. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn een must in onze werkwijze, en zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. Wij zijn betrokken, toonaangevend, dichtbij en hebben passie voor de klant.

Missie

Onze klant zien wij als onze partner. Tijdens onze werkzaamheden worden zij volledig ontzorgt op het gebied van beveiliging en veiligheid. Wij helpen onze klanten hun ambities, veiligheid en keuzes waar te maken. Niet voor niets staan wij voor Kwaliteit, Veiligheid en Alertheid.

Lokaal en betrokken

Wij zijn centraal gelegen in Bunschoten-Spakenburg en hebben een werkgebied van maximaal 20 kilometer omtrek. Hierdoor hebben wij zeer korte aanrijtijden en is snelle alarmopvolging altijd mogelijk. Doordat wij lokaal en betrokken zijn, weten de surveillanten direct waar ze moeten zijn bij een eventuele melding. Onze surveillanceauto’s zijn altijd in de buurt, en zijn ook in het collectief van Amersfoort en Nijkerk aanwezig.