Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Het is een feit dat steeds meer bezoekers en personeel zich onveilig voelen in winkels. Dit probleem doet zich vooral voor in grote steden bij bekende winkels en winkelketens. Gelukkig is er een oplossing voor deze ongewenste situatie. Met de winkelsurveillance van KVA Beveiliging creëer je snel een aangename en veilige winkelomgeving.

Onze deskundige winkelsurveillanten van KVA Beveiliging staan garant voor het voorkomen van derving, overlast, vernieling en winkeldiefstal. Ze zorgen ook voor een representatieve uitstraling van uw winkel(keten). Onze winkelsurveillanten zijn bekend om hun gastvrijheid, klantvriendelijkheid en vermogen om het huidige winkelpersoneel te coachen. Ze zijn allemaal gediplomeerd, representatief en behulpzaam, met als voornaamste doel het waarborgen van een aangename en veilige winkelomgeving.

Bovendien brengen onze winkelsurveillanten uw personeel op de hoogte van preventiemogelijkheden. Op die manier kunnen uw medewerkers ook signalen en kenmerken herkennen van mogelijke winkeldiefstallen en andere vormen van derving. Dit bevordert een proactieve houding en samenwerking, wat bijdraagt aan een goede omzet voor uw winkel. Het belang van goede winkelsurveillance kan niet worden onderschat!

Voordelen van vakkundige winkelsurveillance

Naast het creëren van een veilige winkelomgeving zijn er nog een aantal voordelen dat een goede winkelsurveillance met zich meebrengt. De veilige omgeving is al prettig voor uw klanten, personeel en uzelf. Maar onze winkelsurveillanten zorgen ook voor:

  • Het voorkomen van overlast en winkeldiefstal;
  • Meer winst dankzij onze doeltreffende aanpak;
  • Veiligheid voor uw producten en andere eigendommen.

Winkelsurveillance van KVA

Sinds 2023 is winkelsurveillance de specialiteit van KVA Beveiliging. We bedienen voornamelijk grote klanten en winkelketens in de Randstad. We bieden diverse mogelijkheden om diefstal en criminaliteit in winkels op een efficiënte manier aan te pakken. Bij ons vindt u een partner die graag met u meedenkt, zodat u en uw winkelketen het maximale rendement kunnen behalen. Bovenal zorgt de winkelsurveillance van KVA Beveiliging voor een veilige winkelomgeving voor uw klanten en personeel.

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.