De beste bedrijfsbeveiliging voor een leeg of bijna leeg kantoor

De beste bedrijfsbeveiliging voor een leeg of bijna leeg kantoor

De beste bedrijfsbeveiliging voor een leeg of bijna leeg kantoor

Leestijd: 4 minuten

De beste bedrijfsbeveiliging voor een leeg kantoor

Ieder bedrijf wil het personeel en zakelijk onroerend goed beschermen. Maar hoe moet dat wanneer bezetting laag is en veel kantoren zelfs leeg zijn. Kantoor beveiliging is een goede oplossing, maar in welke vorm past dit het beste bij uw bedrijf? Dit brengt ons bij het vraagstuk waar veel bedrijven en ondernemers mee zitten:

‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn kantoor goed beveiligd is nu het vaker leeg staat?’

Gelukkig weten wij bij KVA Beveiliging alles van kantoor beveiliging en zakelijke beveiliging. Met 24/7 surveillance en meerdere controle eenheden zijn wij dag en nacht bezig om zakelijk Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort en omstreken te helpen met:

  • Inbraakpreventie
  • Vandalisme weren
  • Mobiele surveillance
  • Alarmopvolging
  • Brand en sluitrondes
  • En nog veel meer

Met ruim 8 jaar ervaring is KVA Beveiliging de eerste keuze als beveiligingsbedrijf in centraal Nederland. Benieuwd hoe u ervoor kunt zorgen dat uw bedrijf ook in deze tijden goed beveiligd kan worden en wat KVA Beveiliging voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Minder mensen op kantoor vanwege thuiswerken

Ieder bedrijf heeft hier op dit moment mee te maken. Doordat steeds meer personeel vanuit huis werkt is de bezetting historisch laag. Als gevolg zijn veel bedrijfspanden vele malen gevoeliger voor schade en diefstal.

Het ziet ernaar uit dat thuiswerken de nieuwe norm gaat worden voor veel werknemers. Wilt u niet alleen nu maar ook zeker in de toekomst een goede beveiliging hebben? Dan bieden wij oplossingen op maat:

Dagelijkse controle rondes

Eén van de meest effectieve methodes om niet alleen uw bedrijf te beveiligen, maar ook om een veilig gevoel te geven aan de medewerkers die wel op locatie zijn. Onze beveiligers maken dagelijkse controlerondes langs uw bedrijfspand, en stellen een gedetailleerd rapport op. Hierdoor weet u precies wat er op welke dag geconstateerd is, ook als u deze informatie in de toekomst nodig gaat hebben.

Deze controle rondes doen wij natuurlijk op irregulaire momenten, zodat criminelen nooit een vast patroon kunnen herkennen. Ook kunnen wij op een afgesproken tijdstip een brand en sluitronde komen lopen, waarmee wij uw hele pand controleren, afsluiten en op alarm zetten, hierdoor bent u volledig ontzorgt.

Vaste camera’s voor 24/7 surveillance

De andere methode die uitermate effectief is voor het beveiligen van uw bedrijf zijn onze cameramasten. Dit zijn zichtbare palen ter grote van een lantaarnpaal uitgerust met camera’s die 360 graden beeldopname hebben. Deze beelden worden direct doorgegeven aan onze surveillance centrale. Zodra er beweging, van bijvoorbeeld een persoon, gedetecteerd wordt kunnen wij dit direct zien. Hierdoor kunnen onze beveiligers direct aangestuurd worden en tot gepaste actie overgaan.

Waarom u voor KVA Beveiliging kiest

Als het gaat om beveiliging bedrijven, is KVA Beveiliging de logische keuze voor iedereen in de regio Bunschoten-Spakenburg en Amersfoort. Wij richten ons niet alleen op professionele beveiliging, wij geloven ook in een persoonlijke service en plan op maat. Wij hopen dan ook dat u ons gaat zien als verlengstuk van uw team. Meer weten? Dit zijn de redenen waarom u voor ons kiest:

Professioneel en gespecialiseerd

Ook voor beveiliging geldt: het is slechts zo sterk als de zwakste schakel. Daarom werken wij niet alleen met de modernste technieken en kunnen wij integreren met ieder gangbaar beveiligingssysteem, ook zorgen wij ervoor dat ons personeel zo professioneel en getraind mogelijk is.

Dit houdt in dat onze beveiligers niet alleen een lang opleidingstraject hebben gevolgd. Ze zijn allen gecertificeerd en volgen jaarlijks cursussen. Op die manier zorgt KVA Beveiliging niet alleen voor een veilig gevoel, maar ook voor een prettige samenwerking.

Wij werken samen met u

Ieder bedrijf is anders, dat geldt ook voor uw beveiligingswensen. Wij geloven dan ook erg in zakelijke beveiliging op maat. Kiest u voor KVA Beveiliging, dan zorgen wij altijd voor één vaste contactpersoon die uw situatie precies kent. Op die manier kunnen wij met u meedenken over de inzet van beveiliging, en weet u precies waar u aan toe bent.

Geschikt voor ieder bedrijf

Kantoor beveiliging is niet alleen voor grote fabrieken op afgelegen terreinen, maar ook gewoon voor kantoorcomplexen. Het maakt niet uit of u een multinational bent of een midden- en kleinbedrijf. Bij KVA Beveiliging zorgen wij ervoor dat uw zaken en personeel veilig zijn.

KVA Beveiliging, persoonlijk en professioneel

Bij KVA beveiliging geloven wij in beveiliging op maat. Daarom werken wij al meer dan 8 jaar alleen met gecertificeerd personeel dat beveiliging op een professionele maar persoonlijke manier aan kan pakken.

Zo zorgen wij ervoor dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft. Op die manier weet niet alleen u waar u aan toe bent, maar heeft u een contactpersoon die precies weet wat uw situatie en wensen zijn.

Heeft u een specifieke situatie of een scenario waar u bang voor bent? Dan denken wij graag mee hoe wij een zo goed mogelijke service kunnen verlenen. Bent u bijvoorbeeld bang dat uw personeel tijdens het afsluiten van uw zaak overvallen kan worden? Dan lopen onze beveiligers niet alleen mee tijdens de sluitronde, maar begeleiden ze ook u of uw personeel naar een bepaalde afslag of afrit.

Het is dan ook geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,3 uit 10 geven. Maken wij van u ons volgende succesverhaal? Neem nu contact op of vraag direct online een offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.