5 inbraakbeveiliging tips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

5 inbraakbeveiliging tips

5 inbraakbeveiliging tips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

Leestijd: 2 minuten

5 inbraakbeveiliging tips voor bedrijven tijdens de vakantietijd

In vakantieperiodes wil het nog weleens voorkomen dat een bedrijf leeg staat. Het is dan zaak om voldoende aandacht aan de bedrijfsbeveiliging te besteden. Doe u dit niet, dan is het bedrijf een prooi voor inbrekers. Maar hoe regel ik de bedrijfsbeveiliging tijdens mijn vakantie dan? Om op deze vraag antwoord te krijgen, ontvangt u bij deze 5 inbraakbeveiliging tips om als bedrijf de vakantieperiode door te komen:

1: Koop een alarmsysteem

Bedrijfsbeveiliging begint bij het aanschaffen van een goed beveiligingssysteem. En wat is er dan beter dan een systeem dat gebruikmaakt van een alarm? Het fijne hiervan is dat er bijvoorbeeld een mogelijkheid is tot alarmopvolging. KVA Beveiliging zorgt er namelijk voor dat er mensen naar het bedrijf toegaan wanneer het alarmsysteem is afgegaan. Deze controle is uiterst waardevol.

2: Plaatsing hekwerk

Het lijkt een simpele optie, maar de plaatsing van een hekwerk is vaak effectiever dan u in eerste instantie denkt. Het straalt richting inbrekers uit dat er aandacht is besteed aan de beveiliging. Bovendien verkleint het de kans dat inbrekers ook weer makkelijk weg kunnen komen. Vluchtroutes worden beperkt. Al met al word u als bedrijf zo een veel minder aantrekkelijke prooi voor mogelijke inbrekers.

3: Surveillance inschakelen

Surveillance is van oudsher een effectieve methode om inbraken tegen te gaan. Wat deze tip echter tegenwoordig nog meer waardevol dan ooit maakt, is dat u tegenwoordig mobiele surveillance kunt inschakelen. Een surveillant doet dan bepaalde controlerondes, in plaats van dat u permanent iemand moet inhuren om 24 uur per dag en 7 dagen per week het bedrijf te beveiligen.

4: Juiste lichtinstallatie

Als er iets is waar inbrekers verder een hekel aan hebben, is het wel licht. Bij tips voor bedrijfsbeveiliging mag het aanraden van zoveel mogelijk licht dan ook zeker niet ontbreken. Zorg ervoor dat er felle lampen staan gericht op de meest gebruikte toegangswegen van uw bedrijf. Zo maakt u het direct al een stuk minder aantrekkelijk om op die wijze het bedrijf binnen te geraken.

5: Kwaliteitssloten op alle deuren en ramen

En de laatste de tip voor bedrijfsbeveiliging bestaat uit het plaatsen van kwaliteitssloten op alle deuren en ramen. Weet u zeker dat er op werkelijk alle ramen en deuren een kwalitatief hoogstaand slot is geplaatst? Er hoeft zich namelijk maar één zwakke plek binnen de bedrijfsmuren te bevinden en de inbrekers kunnen toeslaan. Goede sloten bieden een effectief verweer tegen de pogingen van potentiële inbrekers.

Bent u dus op zoek naar een kwalitatieve bedrijfsbeveiliging tijdens uw vakantie? En wilt u alles te weten komen over alarmopvolging, surveillance en overige zaken die met beveiliging te maken hebben? Laat het KVA Beveiliging dan nu weten.

We gaan graag met u het gesprek aan om te kijken hoe wij uw bedrijf gedurende de vakantieperiode optimaal kunnen beveiligen. Voor een overzicht van de mogelijke kosten die hierbij komen kijken, kunt u direct een offerte aanvragen.

Voor meer informatie of vragen over de bedrijfsbeveiliging kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.