Zo werkt bedrijfsbeveiliging bij KVA Beveiliging deel 1

zo werkt bedrijfsbeveiliging

Zo werkt bedrijfsbeveiliging bij KVA Beveiliging deel 1

Leestijd: 3 minuten

Zo werkt bedrijfsbeveiliging bij KVA Beveiliging | Deel 1

Heeft u een bedrijf, winkelpand of fabriek? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw personeel en bezittingen veilig zijn. Bedrijfsbeveiliging is daarom de standaard als het gaat om bescherming tegen inbraak, vandalisme, bedreigingen en meer.

Dit is het verhaal dat u van heel veel collega’s te horen krijgt. Maar dat bedrijfsbeveiliging, hoe werkt dat nou eigenlijk? KVA Beveiliging is al jarenlang de veiligheidsexpert en partner van werkend Bunschoten-Spakenburg en omstreken. In deze artikelenreeks leggen wij de basics uit wat bedrijfsbeveiliging is, welke verschillende vormen er zijn en welke vormen het beste bij welk type bedrijfsvoering passen.

Hoe gaat zakelijke beveiliging te werk

Ieder bedrijf is anders, niet alleen in bedrijfsvoering maar ook in specifieke wensen. Een fabrieksloods heeft een heel andere setting dan bijvoorbeeld een tankstation. Daarnaast heeft het ene tankstation heel andere wensen dan het andere tankstation.

Een goede zakelijke beveiliging is een samenwerking van verschillende instrumenten: Denk hierbij aan opgeleide beveiligers, professionele apparatuur, goede training en effectieve draaiboeken. Wij bieden niet alleen een beveiligingsservice op maat, maar ook de expertise om veiligheid een geïntegreerd concept van uw bedrijf te maken.

Als het gaat om beveiliging, hebben wij het in de meeste gevallen over de volgende services:

  • Mobiele surveillance; Onze rondrijdende bewakers controleren en beveiligen uw terrein op geplande en irreguliere momenten.
  • Alarmopvolging; Wij koppelen ons aan uw beveiligingssysteem en grijpen direct in wanneer alarm wordt geslagen of een verdachte situatie gemeld wordt.
  • Open, sluit- en controlerondes; KVA Beveiliging voert persoonlijke controlerondes uit tijdens opening, sluiting of tijdens andere gewenste momenten.
  • Sluitbegeleiding; Afgelegen locaties zoals tankstations en bedrijfsterreinen hebben veel baat bij sluitbegeleiding van een zichtbaar aanwezige beveiliger.
  • Objectbeveiliging; Uw bezittingen, medewerkers en klanten houden wij zowel binnen als buiten openingstijden veilig met professioneel toezicht en structuur d.m.v. objectbeveiliging.
  • Receptiediensten; De receptiedienst is de eerste linie van ieder bedrijf. KVA zorgt voor een professionele service die naadloos aansluit bij uw beleidsvoering, maar houdt ook een strak bezoekersregister bij. Wij beschikken over opgeleide en getrainde receptionisten en gastvrouwen.
  • Zorgbeveiliging; van ziekenhuizen tot daklozencentra, zorginstellingen vragen om beveiliging met inlevingsvermogen. KVA Beveiliging heeft speciaal opgeleide beveiligers die niet alleen gescreend zijn door JenV en de politie, ze beschikken ook nog eens over een groot relativeringsvermogen.
  • Bouwterrein beveiliging; Diefstal, vernieling en onverwachte bezoekers. Op het bouwterrein kan veel gebeuren. Met onze uitgebreide service verzorgen wij zaken zoals beveiliging, bezoekersregistratie, maar ook bijvoorbeeld de begeleiding van verkeersstromen.
  • Evenementbeveiliging; Een besloten feest of een compleet festival, iedere situatie vraagt om gepaste evenementbeveiliging. Wij regelen alles wat nodig is en zorgen voor gastvrije beveiligers die een “welkomsgevoel” geven.
  • Brandwachten; Brandwachten zijn de experts op het gebied van brandveiligheid. Niet alleen zijn ze beschikbaar voor advies en controles, ook kunnen ze paraat staan tijdens brandgevaarlijke werkzaamheden.
  • Vastgoedbeveiliging; Leegstaand vastgoed brengt veel ongewenste risico’s. Met KVA Beveiliging zorgen wij voor betrouwbare beveiliging, preventie en directe actie wanneer verdachte situaties zich voordoen.

Lees meer hoe KVA Beveiliging voor u klaar staat

Benieuwd welke vorm van beveiliging het beste bij uw bedrijf past? In deel 2 van dit artikel gaan wij dieper in wat onze core-business precies is, en hoe wij dit globaal en specialistisch inzetten voor de veiligste resultaten. Wil je direct weten wat KVA Beveiliging voor u en uw bedrijf kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken onze specialisten samen met u naar een oplossing op maat.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.