12 meestgestelde vragen in de beveiligingsbranche

12 meestgestelde vragen in de beveiligingsbranche

Leestijd: 4 minuten

12 meestgestelde vragen in de beveiligingsbranche

Het uitbesteden van uw beveiliging kan veel vragen oproepen. Waar moet ik op letten bij het inhuren van een beveiligingsbedrijf? En waarom zou ik kiezen voor het ene beveiligingsbedrijf en niet voor de andere? KVA Beveiliging heeft deze vragen allemaal op een rijtje gezet.

1: Waar moet ik op letten bij het inhuren van een beveiligingsbedrijf?

Het is belangrijk om te kijken of het beveiligingsbedrijf waar u mee wilt samenwerken uit uw buurt komt. Kies niet direct voor het grootste bedrijf of een landelijke partij, juist de kleinere bedrijven uit uw regio bieden u vaker betere kwaliteit en persoonlijke aandacht, wat nodig is voor uw pand en u als contactpersoon.

2: Wanneer kan ik gebruik maken van alarmopvolging?

Eigenlijk altijd, alarmopvolging is altijd mogelijk. Belangrijk is dat u bent voorzien van een goedwerkend alarmsysteem, met het bijbehorende onderhoud en een meldkamer die u ook kan inschakelen in combinatie met alarmopvolging – en dat natuurlijk tegen de beste prijs!

3: Hoe snel is een alarmopvolging ter plaatse?

Bij de meeste grotere beveiligingsbedrijven vindt er binnen 50 minuten alarmopvolging plaats, vaak hebben deze met meerdere klanten te maken en meer drukte op bepaalde tijdstippen. Bij KVA werkt dit anders. Wij focussen ons enkel op onze regio, waardoor wij altijd in de buurt zijn. Hierdoor zijn wij gemiddeld binnen 15 tot 25 minuten ter plaatse.

4: Wat gebeurt er als er wordt ingebroken in mijn pand?

Indien er is ingebroken, wat wij ten eerste natuurlijk willen voorkomen door rondes te lopen en stickers en waarschuwingsborden te plaatsen, zullen wij direct al het werk op ons nemen. In overleg met u en de politie kunnen wij aangifte doen, alle foto’s en bewijsmateriaal veiligstellen, aanwezig blijven bij het pand en – uiteraard na uw akkoord – alles schoonmaken en een eventueel noodraam laten plaatsen, zodat het alarmsysteem weer veilig kan worden ingeschakeld en er de volgende dag gewoon kan worden gewerkt.

5: Wat is de toegevoegde waarde van mobiele surveillance en/of collectieve surveillance?

Wanneer u in ons klantenbestand staat, bent u bekend bij onze surveillanten. Hierdoor zal er regelmatig langs uw pand worden gereden en – wanneer hier specifieke afspraken over zijn gemaakt – wordt er een ronde gelopen. Uiteraard rijden wij indien nodig ook eens een keer extra langs uw pand, waardoor op verschillende tijdstippen uw pand veilig blijft.

6: Waarom zou ik voor KVA Beveiliging kiezen en niet voor een andere partij?

De vraag zou eigenlijk anders moeten zijn: waarom zou u voor een partij kiezen die bijvoorbeeld uit Utrecht, Amsterdam of Hilversum moet komen, terwijl wij binnen handbereik bij u vandaan zitten? Onze kracht is namelijk dat wij altijd dichtbij zijn, we hebben uitstekende kennis over onze omgeving en werkgebieden en ons personeel wordt jaarlijks getraind. In de surveillance zijn een aantal punten zeer belangrijk: 1) kwaliteit, 2) snelheid en 3) service en flexibiliteit. Jaarlijks controleren wij deze drie punten bij al onze klanten en personeel. Op deze manier blijven wij de beste in ons vakgebied.

7: Welke opleiding hebben jullie beveiligers?

Onze beveiligers hebben minimaal MBO Beveiliger Niveau 2 en zijn in het bezit van BHV/EHBO. Daarnaast volgen de beveiligers diverse trainingen en cursussen m.b.t. agressie en zelfverdediging en surveillance-trainingen, waarbij er wordt gekeken naar veranderingen en verbeteringen.

8: Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Heel simpel, gewoon via het contactformulier op onze nieuwe website of neem telefonisch contact met ons op en plan direct een afspraak in met Kevin van As. Hij zal dezelfde week nog bij u langs komen.

9: Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes?

Nee, wij staan u graag te woord en denken graag met u mee totdat uw ideeën aansluiten bij ons plan van aanpak. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag.

10: Wat kan ik zelf doen om mijn beveiliging te verbeteren?

Waar u vooral op moet letten zijn uw sloten en camera’s. Sloten op uw deuren kunnen het beste een driepuntslot met veiligheidskeurmerk zijn. Camera’s helpen u om op elk moment toezicht te houden op uw pand. Indien u bijzonderheden opmerkt en bij ons als klant bent aangesloten, kunt u ons zelfs even ter plaatse sturen. Daarnaast is het belangrijk uw waardvolle spullen goed op te bergen in een kluis met keurmerk. Deze kluizen kunnen wij eventueel voor u regelen.

11: Kost een abonnement alarmopvolging mij veel geld?

Voor een abonnement alarmopvolging/sleutelbeheer betaalt u per jaar een abonnementsprijs welke in januari wordt gefactureerd. Het abonnement bestaat uit de systeemkosten en beveiligingskosten van uw gegevens en sleutels. Daarnaast omvat het abonnement dat wij gebeld kunnen worden en meldingen kunnen ontvangen door de meldkamer waarmee u aangesloten bent. U betaalt enkel per door ons uitgevoerde alarmopvolging, waarbij werkzaamheden tot max. 60 minuten, voorrijkosten en een volledige rapportage met GPS-locatie en foto’s zijn inbegrepen.

12: Zijn controlerondes of een brand- & sluitronde effectief?

Jazeker! Deze werkzaamheden voeren wij dagelijks het meest uit. Bij een brand- en sluitronde wordt u volledig ontzorgd; wij komen elke werkdag op het afgesproken tijdstip sluiten en controleren iedere verdieping, ruimte, raam, toilet, deuren en verlichting. Hierdoor wordt u pand volledig veilig afgesloten en ingeschakeld op het alarmsysteem, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op een veilig pand. Daarnaast vinden wij externe controlerondes ook belangrijk; van buitenaf controleren wij ‘s nachts op verschillende tijdstippen of al uw hekwerken nog dicht zijn, er geen ramen meer open staan en er geen schade waarneembaar is. Doordat wij steeds op verschillende tijdstippen ter plaatse komen, behouden wij de controle en is uw pand altijd 100% veilig.

We gaan graag met jou het gesprek aan om te kijken hoe we jouw bedrijf optimaal kunnen beveiligen. Voor een overzicht van de mogelijke kosten die hierbij komen kijken, kun je direct een offerte aanvragen.

Voor meer informatie of vragen over de bedrijfsbeveiliging kun je uiteraard ook contact met ons opnemen. We helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.