Bedrijfsbeveiliging, waar begin ik?

Bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging, waar begin ik?

Leestijd: 3 minuten

Bedrijfsbeveiliging, waar begin ik?

Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar professionele bedrijfsbeveiliging om uw pand, uw werknemers, uw eigendommen en uw klanten veilig te houden? KVA Beveiliging uit Bunschoten-Spakenburg weet precies wat er nodig is om passende beveiliging te bieden voor iedere situatie. Benieuwd wat er nodig is om uw bedrijf veilig te houden? Wij hebben de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.

Welke soort bedrijfsbeveiliging heeft u nodig?

Ieder bedrijf is anders, daarom hebben wij verschillende soorten beveiliging voor verschillende situaties. KVA Beveiliging geloofd in een persoonlijke aanpak, daarom maken wij samen met u een beveiliginsplan op en staan wij altijd 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Weet u niet goed welke vorm van bedrijfsbeveiliging het beste bij u past, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen samen met u de mogelijkheden door en delen onze expertise. Een paar voorbeelden van bedrijfsbeveiliging die wij iedere dag leveren zijn:

Mobiele surveillance

Bij mobiele surveillance komen onze beveiligers langs om uw bedrijf of terrein te controleren wanneer hier niemand aanwezig is, zoals in de avond, nacht, weekend en tijdens feestdagen.

Dankzij onze speciaal ontwikkelde software en app weten zij precies welke afspraken er zijn gemaakt met u de klant, en waar zij op moeten letten. Waar nodig ondernemen zij direct actie. Iedere ronde wordt digitaal gerapporteerd zodat u precies weet wat er op bepaalde tijdstippen is waargenomen. Deze vorm van bedrijfsbeveiliging is een ideale keuze voor bedrijven met een groot terrein of die op afgelegen locaties gevestigd zijn, zoals bedrijfsterreinen.

Alarmopvolging

Als beveiligingsbedrijf vinden wij van KVA Beveiliging het belangrijk dat uw bedrijf, medewerkers en klanten veilig blijven, zonder dat u vast hoeft te zitten aan meerdere beveiligingssystemen, abonnementen of aansluitingen.

Daarom bieden wij alarmopvolging met een meldkamer die alle gangbare vormen van alarmsystemen kan accepteren. Of u nu een analoog alarmsysteem heeft, werkt met een internetsysteem (VoIP) of Chiron IP Converters gebruikt, onze plaatselijke installateur komt langs om u aan te sluiten op onze diensten. Op die manier zorgen wij voor een razendsnelle reactie en alarmopvolging wanneer er een verdachte situatie wordt gesignaleerd of gemeld wordt op onze meldkamer. Korte lijnen, snelle reactie en altijd bereikbaar!

Openingsronde en/of sluitronde

Jammer genoeg zien wij dat in Nederland veel overvallen en inbraken worden gepleegd tijdens de opening en sluiting van een bedrijf. Daarbij worden vaak deuren en ramen niet goed afgesloten. Omdat de bezetting rond deze tijdstippen vaak heel laag is, en in veel gevallen wordt gedaan door één persoon die graag naar huis wilt, slaan veel criminelen op deze momenten hun slag.

Met de openingsronde en/of sluitronde van KVA Beveiliging controleren onze beveiligers uw bedrijf op verdachte situaties, ramen, deuren en zwakke punten. In overleg met u kunnen wij een persoonlijke aanpak bieden, van het koffieapparaat ’s ochtends vroeg aanzetten, tot het uitschakelen van machines die nog staan te draaien tijdens een overvolle productie.

Waarom klanten voor KVA Beveiliging kiezen?

KVA Beveiliging is niet het enige beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de zakelijke markt. Wij bieden echter veel extra’s, en gaan altijd een stapje verder, waardoor wij de nummer één keuze zijn voor veel bedrijven in de regio. Wij gaan dan ook voor totale ontzorging.

Wij geloven namelijk dat beveiliging een persoonlijke aanpak vergt. Een goede band tussen u, uw personeel, ons beveiligingsbedrijf en onze beveiligers is dan ook essentieel.
Bij KVA Beveiliging zorgen we ervoor dat u een persoonlijk aanspreekpunt krijgt. Zo weten onze medewerkerers precies uw situatie en wensen, en krijgt u altijd de service die u het beste tot zijn recht komt voor u als onze klant.

Al onze beveiligers zijn getraind om een professionele service te bieden die aansluit bij uw wensen. Wij merken dat veel bedrijven naast een professionele beveiliging ook graag een persoonlijke en meedenkende aanpak verlangen. Daarom bieden wij ook beveiligers die speciaal gekozen en getraind zijn in sociale omstandigheden en nuances. Zo bieden wij bijvoorbeeld speciale zorgbeveiliging, waar extra aandacht ligt op het sociale aspect en persoonlijke aanpak. Meer weten over onze specialistische diensten, bekijk dan onze site of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

We gaan graag met u het gesprek aan om te kijken hoe we uw bedrijf optimaal kunnen beveiligen. Voor een overzicht van de mogelijke kosten die hierbij komen kijken, kunt u direct een offerte aanvragen.

Voor meer informatie of vragen over de bedrijfsbeveiliging kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. We helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.