“Binnen ‘Ôngs Dârp’ hebben we vele klanten aan ons gebonden”

KVA Beveiliging interview

“Binnen ‘Ôngs Dârp’ hebben we vele klanten aan ons gebonden”

Leestijd: 2 minuten

“Binnen ‘Ôngs Dârp’ hebben we vele klanten aan ons gebonden”

KVA Beveiliging timmert de laatste tijd hard aan de weg om de bedrijven in Bunschoten-Spakenburg en omstreken te ontzorgen betreft de beveiliging. Wat maakt KVA uniek? En wat verwacht men van de toekomst? In een interview geeft Kevin van As, eigenaar van KVA Beveiliging, je antwoord op deze vragen.

Kevin, stel jezelf even voor.

Mijn naam is Kevin van As, eigenaar van KVA Beveiliging. Naast het ondernemen ben ik actief met fitness, ga ik graag weekendjes weg en speel ik zaalvoetbal met vrienden. Daarbij zit ik in het bestuur en de sponsorcommissie van Agilitas. Daar geef ik sturing aan de sportschool, help ik bij het veiligheidsplan en het aantrekken van sponsoren.

Waar komt het ondernemerschap vandaan?

Ik weet bijna wel zeker dat het ondernemerschap in mijn bloed zit. Dit komt voornamelijk voort uit mijn familie. Zowel mijn vader, ooms en opa zijn ondernemers. Van hen hoor en leer ik enorm veel. Ik mag ook wel dankbaar zijn met zoiets prachtigs om mij heen.

Vanwaar de keuze voor een bedrijf in de beveiliging?

In het verleden ben ik bij verschillende bedrijven, zowel groot als klein, werkzaam geweest. Bij die bedrijven heb ik veel geleerd, maar ook gezien hoe het totaal niet moet. Het beveiligen was niet echt meer beveiligen. De werkdruk van het beveiligingspersoneel was te hoog, structuur onder het personeel was niet aanwezig en er werd geen tijd vrijgemaakt om personeel te laten doorgroeien. Veel personeel werd daarbij uit nood ingehuurd en dat wil je voorkomen. Men komt in aanraking met vertrouwelijke informatie en gaat daar na een tijdje ook weer mee weg. Op dat moment was ik er bewust van, ik kan dit beter. Vervolgens heb ik een plan opgesteld en continu gekeken waar ik kon verbeteren en ben toen gewoon aan de slag gegaan.

Wat zijn de belangrijkste activiteiten van KVA?

Wij ontzorgen zowel zakelijke als particuliere klanten met voornamelijk mobiele surveillance werkzaamheden en objectbeveiliging.

Wat maakt KVA uniek?

We zijn met een kleine groep, welke allemaal uit de regio komen en de kans hebben om door te leren. We nemen de tijd voor onze klanten en hebben korte lijnen. Of klanten KVA nu bellen of over 10 jaar, ze zullen direct in contact komen met mij. Daarnaast vinden wij dat mobiele surveillance niet prop vol moet zijn, maar er juiste tijd en ruimte moet zijn om de kwaliteit hoog te houden. Daarom geven we personeel de tijd om de rondes te maken en om naar de volgende klant te gaan.

De donkere dagen komen eraan. Heb je tips voor ondernemers qua beveiliging?

Zeker. De donkere dagen creëren kansen voor inbrekers. Het vraagt van zowel u als ons om goed alert te zijn in deze tijd. Zorg voor goede verlichting rondom het pand of huis, zorg dat de begroeiing winterproof is en zorg voor gesloten ramen en deuren. Wij willen je daarbij natuurlijk graag helpen, en bieden dan ook onze dagelijkse controlerondes aan voor een kleine prijs.

Hoe staat KVA er over 5 jaar bij?

Ik verwacht dat KVA Beveiliging er goed bij zal staan. Regionaal hebben we een goede naam neergezet en binnen ‘Ôngs Dârp’ (Bunschoten-Spakenburg) hebben we vele klanten aan ons gebonden. We gaan ervoor en blijven bouwen aan een veilige toekomst. Er staat immers een hoop klaar voor 2021!

Bent u op zoek naar een partner voor uw beveiliging? Wij van KVA helpen je graag. Neem direct contact op, ik kom graag bij u langs. Uiteraard onder de veiligheidsvoorschriften van uw bedrijf natuurlijk.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.