Wat is mobiele surveillance en hoe helpt het mijn bedrijf?

Wat is mobiele surveillance en hoe helpt het mijn bedrijf

Wat is mobiele surveillance en hoe helpt het mijn bedrijf?

Leestijd: 3 minuten

Wat is mobiele surveillance en hoe helpt het mijn bedrijf?

Van winkelpand tot fabriekshal, ieder bedrijf wil diefstal, vandalisme en andere vormen van criminaliteit voorkomen. Het is echter onmogelijk om 24/7 aanwezig te zijn op locatie. Juist daarom kiezen veel bedrijven voor mobiele surveillance. Door gebruik te maken van professionele beveiligers die op irreguliere intervallen controlerondes maken zorgt men ervoor dat criminelen geen kans maken.

KVA Beveiliging is 7 dagen in de week, 24 uur per dag de expert op het gebied van beveiliging en mobiele surveillance in de regio’s Bunschoten-Spakenburg, Soest, Amersfoort en Nijkerk. Benieuwd waarom mobiele surveillance één van de meest gekozen vormen van beveiliging is? In dit artikel gaan we er dieper op in.

Heeft u ook interesse in mobiele surveillance in Bunschoten-Spakenburg, Soest, Nijkerk of Amersfoort? Neem dan eens contact met ons op via telefoon, mail of gewoon via Whatsapp. We staan u graag persoonlijk te woord voor al uw vragen omtrent beveiliging, surveillance en meer.

Mobiele surveillance biedt het complete beveiligingsspectrum

Beveiliging is niet een nauw of lineair begrip. Om uw pand, personeel en bezittingen te beschermen is het belangrijk om criminaliteit te voorkomen, maar ook om in te grijpen wanneer het fout gaat. De mobiele surveillance van KVA Beveiliging houdt daarom overal rekening mee, zodat u zelfs in de meest extreme gevallen goed zit. Onze surveillance speelt namelijk in op 4 aspecten:

Preventieve werking

Onze beveiligers surveilleren in opvallende wagens zodat zowel impulsieve als plannende criminelen weten dat uw pand goed beveiligd is. Dit zorgt voor een veilig gevoel en minder criminaliteit in en om uw pand. Doordat onze beveiligers geen vaste tijdstippen hebben waarop ze controleren kan zelfs een plannende crimineel niet inschatten wanneer een veilige tijd is om toe te slaan.

Vroegtijdige detectie

Mobiele surveillance gaat verder dan alleen een afschrikkende werking. Ons team is namelijk gedurende de gehele controle ronde alert voor verdachte situaties. Zo houden wij onze ogen open voor verdachte voertuigen die mogelijk aan het verkennen zijn, kijken wij uit naar sporen van voorbereidend werk voor een inbraak en meer.

Actieve bewaking

Maar stel, het gaat fout en onze beveiligers betrappen criminelen op heterdaad. Dan kunnen wij direct ingrijpen met actieve beveiliging. En dankzij onze korte lijnen met politie en brandweer kan er direct gehandeld worden. Onze draaiboeken zijn geoptimaliseerd om uw bedrijf en personeel veilig te houden.

Duidelijke rapportage

Graffiti aangetroffen, vandalisme gepleegd, of wordt één van uw medewerkers gestalkt? Onze beveiligers maken iedere ronde rapportage van onze bevindingen. Hier heeft u direct inzicht in zodat u precies weet wat er iedere dag gebeurd. Maar het voordeel is tweefout. Mocht het overgaan tot rechtsgang dan heeft documentatie en bewijs van weken tot zelfs maanden aan rapportage.

KVA Beveiliging is de expert op het gebied van mobiele surveillance

Wij geloven dat goede beveiliging een onderdeel kan zijn van ieder bedrijf. Niet als losstaande service, maar als een functie die nauw aansluit bij uw beleidsvoering en wensen. Er zijn dan ook een groot aantal voordelen voor ieder bedrijf dat gebruik maakt van onze mobiele surveillance:

1. Beveiliging op maat

Een fabriek heeft andere nuances dan een winkelpand, daarom heeft uw bedrijfssituatie onze volledige aandacht. Daarom werken wij met een ‘beveiliging op maat’ beleid. Zo krijgt u een vast contactpersoon die uw situatie kent. Zo hoeft u nooit iets dubbel uit te leggen en kunnen wij actief met u meedenken voor oplossingen die bij uw bedrijf passen.

2. Speciale software met App

Wij werken met rapportage van de 21ste eeuw. Geen papierwerk of dikke binders, KVA Beveiliging heeft speciaal ontwikkelde software met bijbehorende app waar u op een veilige en eigen plek al uw rapportage in kunt zien. Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand.

3. Samenwerking met installateurs voor alle beveiligingssystemen

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal beveiligd is, kunnen wij integreren met ieder beveiligingssysteem. Niet alleen dat, maar dankzij onze nauwe banden met ontwikkelaars en fabrikanten kunnen wij installateurs aansturen voor reparaties en onderhoud wanneer een sensor, camera of ander apparatuur het begeeft. Beveiliging zonder dat u er moeite voor hoeft te doen, dat is het voordeel van KVA Beveiliging.

KVA Beveiliging, persoonlijk en professioneel

Bij KVA beveiliging geloven wij in beveiliging op maat. Daarom werken wij al meer dan 8 jaar alleen met gecertificeerd personeel dat beveiliging op een professionele maar persoonlijke manier aan kan pakken.

Zo zorgen wij ervoor dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft. Op die manier weet niet alleen u waar u aan toe bent, maar heeft u een contactpersoon die precies weet wat uw situatie en wensen zijn.

Het is dan ook geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,3 uit 10 geven. Maken wij van u ons volgende succesverhaal? Neem nu contact op of vraag direct online een offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.