Zo werkt bedrijfsbeveiliging bij KVA Beveiliging deel 2

bedrijfsbeveiliging

Zo werkt bedrijfsbeveiliging bij KVA Beveiliging deel 2

Leestijd: 4 minuten

Zo werkt bedrijfsbeveiliging bij KVA Beveiliging | Deel 2

In het vorige artikel hebben we de basis gelegd wat zakelijke beveiliging is en in welke vormen bedrijfsbeveiliging vaak plaatsvindt. In dit artikel willen we dieper ingaan op wat dit concreet betekent, hoe u ervoor zorgt dat u de beveiliging krijgt die bij uw bedrijf past en natuurlijk waarom KVA Beveiliging zo hoog aangeschreven wordt.

Wilt u direct weten wat KVA voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan kijken we samen met u hoe beveiliging op maat geïntegreerd kan worden in uw beleidsvoering en tijdsschema.

Hoe gaat zakelijke beveiliging te werk

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal beveiligd is, zijn er verschillende vormen van beveiliging die u kan kiezen. In de meeste gevallen betekent dit een combinatie van verschillende services die nauw met elkaar verbonden zijn. Het gaat vaak om:

  • Beveiligingssystemen d.m.v. sensoren, cameras en (stille) alarmen.
  • Beveiligers die langskomen voor controlerondes, begeleiding en alarmopvolging.
  • Altijd aanwezige specialisten zoals receptionistes en beveiligers.
  • Meldkamer die zich aansluit op uw alarmsysteem en surveillance coördineert.

Een festival heeft veel baat bij aanwezige security, maar heeft minder aan controlerondes van een beveilingswagen. Veel bedrijven daarentegen hebben geen behoefte aan aanwezige beveiligers maar hebben juist een alarmsysteem en controlerondes nodig.

Ga dus goed bij uzelf na waar uw bedrijf, uw personeel en uw klanten het meeste aan hebben. Natuurlijk hoeft u dit niet zelf te doen, u kunt KVA Beveiliging altijd een mail sturen of bellen om hier vrijblijvend advies over te vragen.

Kennis en draaiboeken voor uw personeel

Bij iedere vorm van beveiliging geldt dezelfde regel: het is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom zetten wij niet alleen in op actieve surveillance en bewaking, maar adviseren wij ook voor meer kennis en protocollen binnen uw bedrijf.

Kiest u voor KVA, dan kiest u voor jarenlange ervaring en kennis waar uw bedrijf zelf beter van wordt. Naast het feit dat onze beveiliging 24/7 voor u klaarstaat kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf de draaiboeken en handelsbekwaamheid heeft om iedere situatie zo correct mogelijk door te komen.

Zo werkt mobiele surveillance

Een van de meest gekozen vormen van beveiliging is toch wel de mobiele surveillance. Hierbij rijden onze beveiligers rond, en controleren uw bedrijf, terrein en omgeving op verdachte situaties. Dit doen wij in opvallende wagens, zodat uw personeel maar ook potentiële criminelen weten dat uw bedrijf beveiliging serieus neemt.

Mobiele surveillance gaat echter verder dan een korte pitstop bij uw locatie. Onze beveiligers zijn getraind om alert te zijn, en maken iedere ronde een uitgebreid rapport op. Deze rapportage ontvangt u direct via onze app, zodat u ten alle tijden precies weet wat er geconstateerd is. Dit is handig voor uw directe geruststelling, maar ook als naslagmateriaal mocht er iets fout zijn gegaan. Wij letten op alle zaken, van verdachte personen tot kentekenplaten van geparkeerde wagens.

Mocht er een verdachte of gevaarlijke situatie aangetroffen worden, dan kunnen wij direct overgaan tot actie. Niet alleen staan onze beveiligers in direct contact met onze meldkamer, wij hebben ook nauw contact met de lokale hulpdiensten. Politie, brandweer en ambulance kunnen dan ook razendsnel aangestuurd worden.

Specialistische beveiliging voor iedere situatie

Controlerondes, alarmsystemen en zelfs aanwezige beveiligers. Het zijn allemaal razend effectieve middelen om zakelijke beveiliging goed te regelen. Toch zijn er genoeg branches waar speciale wensen de norm zijn. Daarom geloven wij bij KVA dat goede training, en een persoonlijke betrokkenheid essentieel zijn in het leveren van specialistische beveiliging op maat.

Zorgbeveiliging

Ziekenhuizen, opvangcentra en de geestelijke gezondheidszorg weten maar al te goed hoe belangrijk zorgbeveiliging is. Wij vinden het essentieel dat ons personeel niet alleen de juiste trainingen en opleidingen heeft gehad, maar ook een groot empatisch vermogen heeft om zich in iedere onverwachte situatie in te kunnen leven. Uw patiënten moeten zich ten alle tijden veilig en beschermd voelen.

Tankstation beveiliging

Tankstations zijn een geliefd doelwit voor criminelen. Er is vaak veel geld in kas, personeel sluit vaak alleen af, en de sociale controle is uitermate laag in de omgeving. Daarom bieden wij naast controlerondes ook open- en sluitbegeleiding. Onze beveiligers zijn zichtbaar aanwezig en kunnen helpen door bijvoorbeeld de wasstraat te sluiten terwijl uw personeel zicht kan houden op de rest. Bij hogere risico’s kunnen wij natuurlijk opschalen naar wens, zo is het ook mogelijk om uw personeel te begeleiden tot de oprit van de grotere wegen.

Bouwterrein beveiliging

Het beveiligen van een bouwterrein is een zaak die wij erg serieus nemen. Want niet alleen zijn deze locaties gevoelig voor diefstal, overlast en vandalisme, ieder incident kan tot grote vertraging leiden.

Daarom bieden wij een complete beveiliging, afhankelijk van uw situatie en wensen. Denk hierbij aan cameramasten, controlerondes en verkeersstromen begeleiden tijdens de levering van materialen.

Onze camera’s staan in directe verbinding met onze 24/7 meldkamer. Zij kunnen direct een mobiele surveillance unit aansturen bij verdachte situaties. Omdat KVA verschillende lokale beveiligers hebben kunnen wij razendsnel ter plaatse zijn en direct overgaan tot actie.

Collectieve surveillance voor het hele bedrijfsterrein

Heeft u een bedrijf dat profijt kan halen uit professionele beveiliging door middel van mobiele surveillance? Grote kans dat uw collega-bedrijven bij u in de buurt dit ook hebben. Jullie kunnen er dan voor kiezen om gebruik te maken van collectieve surveillance. KVA Beveiliging combineert in dit geval de beveiligingsrondes in de buurt.

Vragen over zakelijke beveiliging

Heeft u naar aanleiding van deze tweedelige introductie in bedrijfsbeveiliging nog vragen? Staat uw specifieke situatie niet uitgelicht in deze artikelen? Of wilt u simpelweg meer informatie over één van de hierboven genoemde services?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt langskomen bij ons op kantoor, kunt ons 24/7 bereiken via de telefoon en kunt ons een mail sturen. Daarnaast vindt u op onze site een contactformulier en kunt u zelfs direct een offerte aanvragen. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk antwoord te geven, en zelfs binnen 24 uur een persoonlijke en vrijblijvende offerte op te sturen als u dit wenst.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.