Brand- / Sluitronde

Brand- / Sluitronde

Wat is de brand- / sluitronde?

Daar wordt dan ook vaak niet op gecontroleerd of aan gedacht. Verschillende onderzoeken tonen aan dat de meeste incidenten binnen de 30 minuten, nadat de laatste persoon het gebouw verlaten heeft, plaatsvinden. Deze incidenten kunnen uw bedrijfspand en eigendommen enorme schade toebrengen. Denk hierbij niet alleen aan diefstal maar ook aan uw bedrijfsinformatie. U bent als bedrijf kwetsbaarder dan u denkt.

“De ervaring leert dat degene die uw gebouw als laatste verlaat en eventueel afsluit zich niet altijd bewust is van alle risico’s.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Onze beveiligers van de mobiele surveillance helpen u om brand- en inbraakrisico’s te voorkomen. Nadat de laatste persoon het gebouw heeft verlaten, komen wij ter plaatse en controleren wij het volledige gebouw. Wij inspecteren de kantoren, vergaderruimtes en parkeergarages maar ook de sanitaire en de technische ruimtes. Tijdens deze brand- en afsluitronde letten wij onder andere op brandgevaarlijke situaties zoals openstaande ramen, deuren, insluipers en (onnodig) brandende verlichting. Wij sluiten alles af en schakelen alle verlichting en kachels uit, zodat de energiekosten gereduceerd worden. Uw investering in de beveiliging verdient u op deze manier terug. Mits overleg kunnen onze beveiligers uiteraard ook aanvullende werkzaamheden uitvoeren tijdens deze brand-/sluitronde. Na afloop maakt de beveiliger een digitaal rapport op. U kunt direct opmerken wat de bijzonderheden zijn geweest, welke acties er zijn ondernomen en hoe laat de beveiliger is vertrokken.

Voordelen van de brand- / sluitronde zijn:

  • Dagelijks een tijdige sluiting van uw pand
  • Geen openstaande ramen en deuren
  • Verlichting en kachels worden uitgeschakeld
  • Geen personen meer in uw pand
  • Zekerheid van een brandveilig pand

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.