Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Wat is objectbeveiliging?

Professioneel toezicht is belangrijk tijdens en buiten de openingstijden. Maar ook professioneel toezicht op medewerkers, bezoekers, klanten en leveranciers is noodzakelijk. In dat geval stellen wij u graag onze objectbeveiliging voor. Bij objectbeveiliging wordt gebruik gemaakt van onder andere bezoekers, passen en sleutelregistratie. Op deze manier houdt u bij welke bezoekers in- en uitgeschreven worden en met welke contactpersoon deze bezoeker een afspraak heeft.

“Het beveiligen van gebouwen en eigendommen kan 24 uur per dag noodzakelijk zijn.”

Kevin van As, directeur KVA Beveiliging

Werkwijze van KVA

Bij de objectbeveiligers van KVA Beveiliging staat professionaliteit voorop. Ze zijn echter ook uitstekende gastheren die uw organisatie mooi vertegenwoordigen bij klanten, bezoekers en medewerkers. Iedereen wordt op een hartelijke manier ontvangen en geregistreerd naar wens van de klant. De objectbeveiligers zijn gediplomeerd beveiligers, ze beschikken minimaal over een geldig BHV/EHBO met AED-diploma en indien gewenst kunnen ze ook opgeleid worden tot Opgeleid Persoon. Als Opgeleid Persoon mogen ze de brandmeldinstallatie bedienen. Overige aanvullende opleidingen en trainingen behoren als vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Indien u wenst nemen wij ook het logo van uw bedrijf aan op onze kleding. Op die manier stralen wij uit dat we onderdeel zijn van uw bedrijf.

De werkzaamheden van een objectbeveiliger zijn zeer uiteenlopend. Naast beveilingswerkzaamheden draaien ze ook mee in de dagelijkse processen van uw bedrijf. Ontdek wat een beveiliger voor u kan betekenen:

Interesse in KVA?

Interesse in deze dienst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u toch meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in.