Dit is waarom u voor sluitbegeleiding kiest

Wat sluitbegeleiding voor u kan betekenen | KVA Beveiliging

Dit is waarom u voor sluitbegeleiding kiest

Leestijd: 3 minuten

Dit is waarom u voor sluitbegeleiding kiest

Eén van de kwetsbaarste momenten voor ieder afgelegen bedrijf is aan het einde van de dag. Tijdens de sluiting is de sociale controle het laagst, de kas het hoogst en kunnen criminelen het makkelijkste toeslaan. Dankzij professionele beveiliging door middel van sluitbegeleiding kunt u uw bedrijf, fabriek of tankstation veilig houden.

Niet alleen fijn voor u, maar ook voor uw medewerkers en klandizie. De beveiligers van KVA zijn speciaal getraind in de sluitbegeleiding van verschillende type bedrijven, waaronder benzinestation sluitbegeleiding. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zijn wij de eerste keuze voor sluitbegeleiding in Bunschoten-Spakenburg en in de wijde omgeving.

Benieuwd wat KVA Beveiliging voor uw bedrijf kan betekenen? In dit artikel gaan wij dieper in op sluitbegeleiding beveiliging en hoe wij te werk gaan. Of neem direct contact met ons op via mail, telefoon of Whatsapp. Wij kijken graag vrijblijvend met u naar een geschikte oplossing voor uw wensen. Dat is de beveiliging op maat zekerheid waar KVA Beveiliging om bekend staat.

Wat is sluitbegeleiding?

De betekenis van sluitbegeleiding zit eigenlijk al in het woord: Beveiliging en begeleiding tijdens sluitingstijd. Vaak is er slechts één persoon verantwoordelijk voor de avondsluiting van een winkel, tankstation of bedrijf. Niet alleen geeft dit opportune momenten voor criminelen, het zorgt ook iedere dag voor een stressvolle ervaring voor de sluitende partij.

Tijdens sluitbegeleiding zorgen onze beveiligers ervoor dat ze aanwezig zijn voordat de sluiting daadwerkelijk plaatsvindt en ze zichtbaar zijn opgesteld bij u op het terrein. Niet alleen werkt dit uiterst effectief als afschrikmiddel voor criminelen, onze beveiligers kunnen direct ingrijpen mocht er iets gebeuren. Zo staan onze beveiligers altijd in direct contact met de meldkamer waardoor de hulpdiensten razendsnel op locatie kunnen komen.

Waarom u juist voor KVA Beveiliging kiest

Door de jaren heen heeft KVA Beveiliging zich ontwikkeld als de meest betrouwbare partner in sluitbegeleiding, bedrijfsbeveiliging en particuliere beveiliging van Centraal Nederland. Geen wonder, want wij zetten graag niet die ene stap extra om uw beveiliging zo passend mogelijk te maken aan uw wensen, schema’s en personeel. Er zijn dan ook meerdere redenen waarom u juist voor onze services kiest. We spreken dit graag een keer persoonlijk met u door, maar om een indruk te krijgen zijn dit een aantal redenen waarom u juist voor onze sluitbegeleiding kiest.

Beveiliging op maat

Ieder bedrijf is anders, waarom zou u dan genoegen moeten nemen met één vaste vorm van sluitbegeleiding? Bij KVA Beveiliging krijgt u daarom beveiliging op maat. Heeft u speciale wensen of situaties waar wij rekening mee kunnen houden? Dan zullen wij hier natuurlijk rekening mee houden.

Eén vast aanspreekpunt en een persoonlijk team

Wij geloven dat beveiliging niet een losstaande service is, maar een extensie van uw bedrijf. Immers, uw personeel moet zich veilig en vertrouwd voelen met onze beveiligers. Daarom stellen wij een vast aanspreekpunt binnen ons team aan voor uw bedrijf. Hierdoor weet u altijd wie u aan kan spreken voor vragen, maar heeft u ook een contactpersoon die uw situatie precies begrijpt.

Dankzij ons persoonlijke team kan uw personeel rekenen op bekende gezichten, en dat is wel zo fijn voor het rustgevoel.

Strakke rapportage

Criminaliteit en gevaarlijke situaties zijn vaak geen losstaande incidenten, maar kunnen soms wel maanden van te voren gepland zijn. Van bedreigingen tot inbraken, onze beveiligers zijn altijd alert op verdachte omstandigheden, voertuigen of signalen.

Daarom wordt iedere sluitbegeleiding strak gerapporteerd en krijgt u inzicht in ieder document. Zo weet u precies wat er gebeurd tijdens sluitingstijd, wat KVA beveiliging heeft gedaan en heeft geconstateerd. Mocht er iets gebeuren, dan heeft u weken tot maandenlange rapportage om te gebruiken. Niet alleen handig voor het opsporen van eventuele verdachten maar ook als bewijslast.

Ook speciale sluitbegeleiding tankstations

Ieder bedrijf heeft profijt van sluitbegeleiding, maar specifiek benzinestations hebben veel aan sluitbegeleiding. Doordat KVA Beveiliging veel en nauw samenwerkt met tankstationhouders en personeel weten wij precies wat er nodig is om tankstation sluitingen ‘s avonds soepel te laten verlopen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de wasstraat sluiten voor uw personeel zodat zij het pand niet hoeven te verlaten tijdens het sluiten en het opmaken van de kas.

KVA Beveiliging, persoonlijk en professioneel

Bij KVA beveiliging geloven wij in beveiliging op maat. Daarom werken wij al meer dan 8 jaar alleen met gecertificeerd personeel dat beveiliging op een professionele maar persoonlijke manier aan kan pakken.

Zo zorgen wij ervoor dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft. Op die manier weet niet alleen u waar u aan toe bent, maar heeft u een contactpersoon die precies weet wat uw situatie en wensen zijn.

Heeft u een specifieke situatie of een scenario waar u bang voor bent? Dan denken wij graag mee hoe wij een zo goed mogelijke service kunnen verlenen. Bent u bijvoorbeeld bang dat uw personeel tijdens het afsluiten van uw zaak overvallen kan worden? Dan lopen onze beveiligers niet alleen mee tijdens de sluitronde, maar begeleiden ze ook u of uw personeel naar een bepaalde afslag of afrit.

Het is dan ook geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,3 uit 10 geven. Maken wij van u ons volgende succesverhaal? Neem nu contact op of vraag direct online een offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.