Waarom investeren in beveiliging slim is

Waarom investeren in beveiliging slim is

Waarom investeren in beveiliging slim is

Leestijd: 3 minuten

Investeren in beveiliging

Jaarlijks vinden er bijna 400.000 diefstallen plaats in Nederland. Dat is heel veel, vooral als u nagaat dat u, uw huis of uw bedrijf het volgende slachtoffer kan zijn. Want het merendeel van de diefstallen worden gedaan door gelegenheidsdieven; criminelen die hun kans zien om op een onoplettend moment hun slag te slaan.

Dit leidt jaarlijks tot gigantisch veel kosten. Want niet alleen dieven, maar ook vandalen, pyromanen, stalkers en georganiseerde misdaad zorgen voor veel schade en oplopende kosten. Daarom raden alle beveiligingsexperts aan om te investeren in beveiliging. Een goede beveiligingsdienst of bedrijfsbeveiligingsdienst levert namelijk vele malen meer op dan het kost, zowel financieel als mentaal.

Wij van KVA beveiliging zijn al jarenlang de eerste keuze als het gaat om bedrijfsbeveiliging, particuliere beveiliging, alarmopvolging en beveiligingsadvies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, en hoe wij u heel veel geld kunnen besparen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag persoonlijk te woord.

Goede beveiliging betaalt zichzelf terug

Beveiliging inhuren kan initieel als een grote stap lijken, maar al onze klanten zijn over één ding eens: Het levert een gigantische meerwaarde. Winkeliers, bedrijfspanden maar ook werkplaatsen krijgen vaak te maken met vandalisme en inbraken.

Eén vernieling en/of inbraak is genoeg om tienduizenden euro’s schade te veroorzaken, maar ook zeker tot achterstand in de planning te leiden. De bouw komt stil te liggen, winkels missen hun inventaris, ICT staat stil en personeel heeft geen middelen om aan het werk te gaan. Deze secundaire schade kan vele malen hoger uitvallen dan de initiële schade.

Daarbij komt ook nog eens het feit dat er een grote mentale stress bij inbraak en vandalisme komt. Deadlines worden moeilijker om te halen, er heerst een groter wantrouwen en onrust en klanten kunnen afgeschrikt raken.

Dit geldt niet alleen voor bedrijven. Particulieren hebben net zo goed baat bij goede beveiliging. Goede beveiliging inhuren zorgt voor meer rust en meer veiligheid. Er is namelijk altijd iemand die voor u, uw dierbaren en uw bezittingen klaarstaat.

Tijdelijke of permanente persoonlijke beveiliging aan huis

Wilt u tijdelijk of permanent beveiliging inhuren voor bij u aan huis? Gaat u op (zaken)reis? Heeft u of een bekende last van onrust, een stalker of wilt u uw alarmsysteem koppelen aan een professionele beveiligingsdienst?

Dan weet KVA beveiliging precies wat u nodig heeft. Wij koppelen u aan de beste beveiligers die:

  • Iedere dag op variërende tijdstippen een controleronde kunnen doen
  • Vakantieservice bieden
  • 24 uur per dag, 7 dagen in de week alarmopvolging bieden
  • Ook beschikbaar zijn voor collectieve surveillance om straten, buurten en wijken in de gaten te houden

Voorkom schade en diefstal bij uw bedrijf

Jammer genoeg komt inbraak voor bij alle soorten gebouwen, instanties en bedrijven. Sterker nog, jaarlijks krijgt één op de tien bedrijven te maken met inbraak. Niet alleen diefstal zelf, maar ook zeker de schade die hierbij veroorzaakt loopt financieel maar ook zeker mentaal voor u, uw medewerkers en klanten snel op.

Heeft uw bedrijf:

  • Waardevolle inventaris
  • Computers en apparatuur van waarde
  • Een wagenpark
  • Gevoelige documenten en bedrijfsgeheimen
  • Of andere zaken van waarde

Dan is het slim om te kiezen voor bedrijfsbeveiliging van KVA beveiliging. Onze professionele beveiligers staan dag en nacht voor u en uw bedrijf klaar. Zo helpen wij met mobiele surveillance, sluitbegeleiding, objectbeveiliging, controlerondes en receptiediensten voor proactieve bescherming van uw bedrijf en personeel. Maar u kunt ook zeker bij ons terecht voor alarmopvolging. Wij kunnen dan ook werken met ieder gangbaar beveiligingssysteem, en onze gecertificeerde beveiligers zijn ook bevoegd om de brandmeldinstallatie te bedienen.

KVA Beveiliging, persoonlijk en professioneel

Bij KVA beveiliging geloven wij in beveiliging op maat. Daarom werken wij al meer dan 8 jaar alleen met gecertificeerd personeel dat beveiliging op een professionele maar persoonlijke manier aan kan pakken.

Zo zorgen wij ervoor dat u altijd één vast aanspreekpunt heeft. Op die manier weet niet alleen u waar u aan toe bent, maar heeft u een contactpersoon die precies weet wat uw situatie en wensen zijn.

Heeft u een specifieke situatie of een scenario waar u bang voor bent? Dan denken wij graag mee hoe wij een zo goed mogelijke service kunnen verlenen. Bent u bijvoorbeeld bang dat uw personeel tijdens het afsluiten van uw zaak overvallen kan worden? Dan lopen onze beveiligers niet alleen mee tijdens de sluitronde, maar begeleiden ze ook u of uw personeel naar een bepaalde afslag of afrit.

Het is dan ook geen wonder dat onze klanten ons gemiddeld een 9,3 uit 10 geven. Maken wij van u ons volgende succesverhaal? Neem nu contact op of vraag direct online een offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.